Aktivitet, netværk og fællesskab

Værestedet og Trollepunktet har pga. situationen omkring Coronavirus særlige åbningstider, og begrænsninger i forhold til hvor mange der kan bruge tilbuddet . For at overholde forsamlingsforbuddet er tilmelding derfor nødvendig. Kontakt os for nærmere information.

Efter ønske fra politikerne i Hillerød Kommune foregår der i denne tid en proces, hvor CUS’ to Værestedstilbud redefineres. Nedenstående beskriver, hvordan tilbuddene ser ud netop nu.

CUS har to tilbud med det formål at forebygge ensomhed og bryde isolation. Tilbuddene har fokus på fællesskab, aktiviteter og et tilhørsforhold i trygge rammer Brugerne er selv med til at skabe og definere indhold og aktiviteter. Du skal ikke visiteres til tilbuddene.

Trollepunktet

I Trollepunktet mødes unge, der ønsker et netværk med andre ligestillede.

De unge i Trollepunktet mødes hver mandag, og der er en medarbejder til stede som tovholder.

Værestedet

I Værestedet mødes voksne, som har psykiske eller sociale udfordringer. Værestedet holder åbent mandag-fredag, og du kan komme efter behov i løbet af åbningstiden. Der planlægges forskellige aktiviteter, som fremgår af en månedlig aktivitetskalender.  Der er mulighed for at købe frokost og om onsdagen også aftensmad til en rimelig pris. Aftensmaden onsdag tilberedes af brugere og medarbejdere, og vi begynder fællesspisningen kl. ca. 17.30.

Vil du høre mere om Trollepunktet eller Værestedet, er du meget velkommen til at kontakte os og eventuelt lave en aftale om at komme forbi. 

Center for Udvikling og Støtte (CUS)

A​dresse
Trollesbro
Slangerupgade 60
3400 Hillerød
Telefon 7232 6700

Kontakt